Παιδιατρειο

 


Το παιδιατρικό ιατρείο της Φωτεινής Φιλιούση στεγάζεται σε διαμέρισμα 100m2 στον 1ο όροφο της οδού Περίδου 24 στην καρδιά της πόλης των Χανίων,
δίπλα ακριβώς στο δημοτικό πάρκινγκ και 200 m. από το πάρκινγκ Απόλλωνα .

Διαθέτει ράμπα και ευρύχωρο ασανσέρ για εύκολη πρόσβαση με το παιδικό καρότσι .

Η εσωτερική διαρρύθμιση και διακόσμηση του ιατρείου αποτελούν προσωπική δημιουργία της παιδιάτρου η οποία με πολύ αγάπη, μεράκι και σεβασμό στην ψυχολογία του παιδιού, διάλεξε τα χρώματα, τα υλικά, τα σχέδια! 

Το ιατρείο διαθέτει 3 ευρύχωρες αίθουσες καλά αεριζόμενες και φωτιζόμενες. Την αίθουσα αναμονής, με 2 σαλόνια, ενηλίκων και παιδικό, με ποικιλία παιχνιδιών και βιβλίων, TV που προβάλει εκπαιδευτικά βίντεο-ντοκιμαντέρ, τα οποία καθιστούν την παραμονή παιδιών και γονέων εντός του ιατρείου ευχάριστη και δημιουργική.Στον ίδιο χώρο βρίσκεται η γραμματεία του ιατρείου με την ευγενέστατη Μαρία, πάντα πρόθυμη να σας υποδεχτεί και εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, απαντώντας σε όλα τα τηλέφωνα, ρυθμίζοντας τα ραντεβού, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, την αρχειοθέτηση των επισκέψεων, των εξετάσεων κ.α.

Το εξεταστήριο - γραφείο της ιατρού ,εξοπλισμένο με τα απαραίτητα εποπτικά μέσα που κάνουν την εξέταση του παιδιού μια ευχάριστη εμπειρία για το ίδιο και τους γονείς του, ενώ η χρήση επώνυμων και με ISO πιστοποιημένων ιατρικών εργαλείων βοηθούν στην αρτιότερη εκτέλεση της παιδιατρικής.

Τέλος η αίθουσα θηλασμού-απομόνωσης των νεογνών-βρεφών, δίνει την δυνατότητα στην μητέρα να θηλάσει απερίσπαστη και ασφαλής το μωρό της ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το βρέφος από την πιθανότητα μετάδοσης λοιμώδους νοσήματος κατά την παραμονή του στο ιατρείο.Στο ίδιο δωμάτιο υπάρχει κουζινάκι για την προετοιμασία γάλατος ή ενός μικρού γεύματος, στο παιδί που πείνασε!
Το πεντακάθαρο WC μας και η αλαξιέρα που διατίθεται στον προθάλαμο του, διευκολύνουν την ασφαλή και εύκολη ικανοποίηση των βιολογικών αναγκών βρεφών και παιδιών.

Περιηγηθείτε στους χώρους του ιατρείου μέσα από τις φωτογραφίες του site μας!